Besøg os på Facebook https://www.facebook.com/silkeborgthaimassage

Silkeborg Thai Massage     Behandlinger       Priser    Her bor vi    Åbningstider       

Sportsmassage er utrolig populært for mange, idet muskler der trænes, enten ved løb, cykling eller fitness hjælper med at få den sidste mælkesyre ud af de spændte muskler.

Sportsmassage er ofte en behandlingsform, hvor der fokuseres på enkelte muskelgrupper, som f.eks. ryg og skuldre, eller ben og lænd. Men langt de fleste gange er det en hel kropsmassage, hvor alle muskler bliver masseret og hvor der løsnes op for mælkesyren og affaldsstofferne.


Sportsmassage er en behandlingsform, hvor musklerne først varmes med oliemassage, således at der skabes varme og dermed øget blodgennemstrømning. Når musklerne er varmet op, begynder massagen og der trykmasseres mere fokuseret på musklerne, således at mælkesyren og øvrige affaldsstoffer bliver løsnet og “skyllet” videre i systemet. Til forskel for oliemassagen, som er med mere blide strøg og wellness, er sportsmassage særdeles anvendelig ved ømme muskler.

Da der frigives mange affaldsstoffer, vil du opleve en naturligt øget tørst efter massagen, for nu vil systemet gerne af med alt det “gods” der er blevet løsnet og frigivet.


Massage styrker immunsystemet og virker smertestillende, da kroppen udskiller endorfiner, der er kroppens naturlige morfin.

Har du ømme muskler efter træning eller løb, er vi klare.

Pris for ½ time (30 min.) 250,00 og 1 time (60 min.) 400,00