Besøg os på Facebook https://www.facebook.com/silkeborgthaimassage

Silkeborg Thai Massage     Behandlinger       Priser    Her bor vi    Åbningstider       

Olie massagen er en afslappende hel kropsmassage. Vi udfører behandlingen med hænderne og albuerne. I massagen anvendes akupressur (tryk) og massageolie. Alt efter hvad du ønsker, kan massagen udføres fra let til kraftig og der kan sætte fokus på specifikke områder, hvis du ønsker det.

Massagen er velegnet til behandling af spændinger og stivhed i skuldre og nakke, som ofte opstår ved monotont arbejde, stillesiddende arbejde, stress og spekulationer, og som ofte medfører hovedpine. Alt efter hvor du har ondt eller har problemer kan behandlingen målrettes.


Behandlingen afhjælper muskelinfiltrationer, spændinger og forstrækninger, stimulerer nervebanerne og giver bedre blodcirkulation. Dette bevirker, at kroppen nemmere udskiller affaldsstoffer, som ofte er kilden til smerter eller ubehag.


Massage styrker immunsystemet og virker smertestillende, da kroppen udskiller endorfiner, der er kroppens naturlige morfinstof.

Efter endt behandling vil du føle dig lettet og afslappet, da din krop er kommet i bedre balance, også selv om du ikke kom med et aktuelt problem.


Pris for ½ time (30 min.) 250,00 og 1 time (60 min.) 400,00